Als klein meisje kon ik me al dagen vermaken met het doorspitten van oude foto-albums van mijn ouders en grootouders en dan bedacht ik er bijzondere verhalen bij. Als je me toen verteld had dat ik uiteindelijk fotograaf zou worden, had ik je waarschijnlijk niet geloofd, maar had het geweldig gevonden.

Een aantal prachtige jaren waarin ik mijn drie dochters heb opgevoed kwamen eerst. En nu ben ik hier en ik kan me absoluut niet voorstellen iets anders te doen. Een vrouw met een camera en mijn hart gaat sneller kloppen als ik een moment in jouw leven mag delen en jouw verhaal mag laten zien in beelden.

'In every moment is a story'

Ik geniet van de kleine dingen zoals een heerlijke kop espresso of latte in het zonnetje, lekker eten of een mooie wandeling met goed gezelschap. Ik houd van een goed feestje of een mooi onverwacht gesprek.

Ik ben een denker en doener in één, wat een hoop drukte in mijn hoofd geeft maar dit is de basis van mijn creativiteit. Mogelijkheden zien en in oplossingen denken.

Corina

"Photography is the only language that can be understood anywhere in the world."

—Bruno Barbey

Testimonials

Testimonials

Ilonka & Evert

1 / 4

"In onze zoektocht naar een trouwfotografe die het nèt even anders zou doen dan de standaard, geposeerde trouwfoto’s kwamen we bij de bijzondere, kunstzinnige foto’s van Corina Bouweriks. Het contact was plezierig, ze begreep precies wat we wilden. De foto’s zijn prachtig geworden!"

1 / 4