PORTRETTEN EN ZO

Een portret. Wat is dat? Ik heb mijn hoofd er bijna over gebroken de afgelopen jaren. Geluisterd tijdens opleidingen, gekeken naar duizenden portretten van fotografen en schilders, gelezen, geknipt & geplakt. Voor mijzelf kan ik zeggen dat ik tot de conclusie gekomen ben dat een portret, in mijn geval een foto, iets laat zien van jou dat een beeld geeft, een gevoel teweeg brengt, waardoor de kijker een idee krijgt over wie deze persoon zou kunnen zijn. Niet wie iemand ís, want daarvoor moet je iemand echt leren kennen. Maar door het beeld kun je wél iets van jezelf laten zien.

Dit hoeft per definitie niet je gezicht te zijn. Je handen, je haar, dat ben jij ook. En juist de combinatie van een aantal beelden vind ik heel mooi om te maken. Een klein verhaal.

Een portret maak je samen. Ik fotografeer wat ik zie, wat jij me geeft. Door je expressie, door het verhaal dat je mij vertelt.

Durf je het aan? Om jezelf te laten zien op die bijzondere manier?

A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.
— Annie Leibovitz
Zwart-wit portret foto laten maken Bussum. Fotograaf Corina Bouweriks

Portret

€ 150

Sessie van 1 uur

5 hoge resolutie bestanden in mijn stijl bewerkt

Extra bestanden bewerkt à € 15

Portretten maak ik (bijna) altijd op locatie. Bij je thuis of op een andere plek die je kiest. Ik gebruik hiervoor geen kunstlicht, maar bestaand licht.

Exclusief afdrukken en reiskosten á € 0,35/km. Binnen ‘Het Gooi’ en rondom Mijdrecht / Vinkeveen, reken ik geen reiskosten.

Lifestyle-fotoshoot-Corina Bouweriks Fotografie

Day in the life of

€ 250

2 - 2,5 uur fotografie

25 hoge resolutie bestanden in mijn stijl bewerkt

Je zwangerschap, pasgeboren kindje, gezin, familie, maar ook gewoon jij zelf, op een leuke locatie.

De stad, het strand, met je hond, op de boot of in het zwembad. Het kan voor mij niet gek genoeg.

Maar juist ook het eenvoudige kan zo mooi zijn. De dagelijkse dingen die jullie thuis doen met de kinderen. Of dat bezoekje dat je wekelijks aan je oma brengt.

Extra bestanden bewerkt à € 10

Extra uur á € 100

Exclusief afdrukken en reiskosten á € 0,35/km. Binnen ‘Het Gooi’ en rondom Mijdrecht / Vinkeveen, reken ik geen reiskosten.

De mooiste foto’s die ik van jullie maak laat ik heel graag zien aan iedereen op mijn instagram account of op mijn website bijvoorbeeld. Soms doe ik ook mee aan wedstrijden en misschien wel met die supergave foto van jullie!

Als jullie dit niet willen, laat me dat dan van tevoren even weten. Ook daar heb ik begrip voor.

Gaan we met elkaar in zee, dan gelden de algemene voorwaarden en eventueel de aanvullende bruidsfotografie voorwaarden.