Bruidsreportage | Tim & Mariska

Trouwen en dan alles in de puntjes verzorgd. De liefde straalt er vanaf.

Via, via kwamen Tim en Mariska bij mij met de vraag of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Tijdens de eerste ontmoeting bij hen thuis voelde het direct heel vertrouwd en goed, dus de grote dag heb ik met dikke letters in mijn agenda gezet.

Ik was zo blij verrast door alle leuke items die Tim & Mariska meegenomen hadden voor de bruidsreportage. Van brillen, tot zelfgemaakte tekstbordjes, een gitaar en zelfs een fiets!

Dan kun je als bruidsfotograaf helemaal los met fotograferen. Daarbij de prachtige locatie van het stuk bos bij Kasteel Groeneveld in Baarn en een mooi, vrolijk en creatief bruidspaar en de dag kan echt niet meer stuk. Hoewel dit één van mijn allereerste bruidsreportages was die ik maakte en daar best een beetje boel gespannen over was leek het daardoor (bijna) vanzelf te gaan.

Ik moest nog heel erg focussen op de instellingen van mijn camera en letten op het licht. Alles in de praktijk brengen waar ik de tijd daarvoor elk uurtje mee bezig geweest was om te leren. Je hebt meestal ongeveer anderhalf uur om op locatie foto's te maken met je bruidspaar, want de dag is vaak heel erg volgepland met allerlei andere belangrijke momenten.

Bruidsfotografie door Corina bouweriks in zwart-wit

In dat korte moment probeer ik het bruidspaar op zoveel mogelijk manieren te fotograferen. De kleding, diverse plekken, uitbundig, maar ook stil. En dan op een manier die bij hen past. Je kunt niet iedereen in bomen laten klimmen of in het water laten springen, toch?

Volkswagen Kever als bruidsauto door Corina Bouweriks
Bruidspaar in VW Kever door Corina Bouweriks
Trouwen in het bos door Corina Bouweriks
Bruidspaar fotoshoot in het bos door Corina Bouweriks
Bruidspaar fotosessie in bos Baarn door Corina Bouweriks
Geposeerde foto bruidspaar Baarn door Corina Bouweriks
Zwartwit foto van prachtige bruid in Baarn door Corina Bouweriks
Close up portret van bruid in zwartwit door Corina Bouweriks
Lachende bruid in het bos met prachtige pompon bruidsjurk door Corina Bouweriks
Bruidspaar op een houten schommel in het groene bos Groeneveld Baarn door Corina Bouweriks