bruidsreportage

 
We loved with a love that was more than love.
— Edgar Allan Poe

Er zijn zoveel trouwfotografen. Neem je tijd en vind de fotograaf die het beste bij jullie past. Laat jullie gevoel en hart beslissen. Spreekt mijn stijl julie aan? Kun je je voorstellen dat het verhaal van jullie trouwdag verteld wordt door mij?

Stuur me dan een e-mail en vertel me over jullie en jullie plannen. Ik houd van een goed verhaal. Let’s talk! Hier begint het allemaal en wie weet wat er gebeurt?

Als jullie om half negen ‘s morgens starten met een heerlijk ontbijtje samen, kan ik daarbij zijn als jullie dat willen. Voor mij gaat het om het zo uniek en écht mogelijk fotograferen van jullie trouwdag. Jullie dag! Je hoeft je geen zorgen te maken om beelden, mijn tijd of de vraag of ik nog een foto wil maken van jou en je broers. Ik ben er voor jullie.

Mijn passie is om dit zo persoonlijk mogelijk te doen in een verhaal dat jullie laat zien. Voor later. Geen ongemakkelijke beelden, maar echte, mooie, lieve, gevoelige en grappige foto’s. Elke bruiloft is anders en uniek. Ik ben altijd op zoek naar momenten, emoties, de mensen.

Past het bij jullie om er even tussenuit te piepen? Even ontspannen met zijn tweetjes op die mooie plek, tijd voor jullie en gave foto’s maken? Even weg van alle gasten, genieten van elkaar. Leuk! Ook andere speciale wensen hoor ik graag en denk ook graag mee om iets bijzonders vorm te geven.

Verder hoeven jullie alleen maar te genieten van de dag. Laat rustig de dingen gebeuren zoals ze moeten gebeuren. Ik ben er toch.

Bruidsreportage - Bruid - Lavendel - Corina Bouweriks Fotografie-2.jpg

N0. 01

€ 1295

6 uur fotografie

300+ hoge resolutie en bewerkte foto’s in mijn stijl

2 mooie matte Hahnemuhle prints 20*25/30 cm

USB stick in a bottle

kennismakingsgesprek

*exclusief reiskosten à € 0,35/km vanaf Bussum

Bruidsmeisje - bruidsreportage

No. 02

€ 1795 (meest gekozen)

8 uur fotografie

400+ hoge resolutie en bewerkte foto’s in mijn stijl

2 mooie matte Hahnemuhle prints 20*25/30 cm

Linnen album 30*30 cm, 50 pagina’s

Bijpassende box voor album

kennismakingsgesprek

*exclusief reiskosten à € 0,35/km vanaf Bussum

Trouwreportage - Bruidsboeket  - Corina Bouweriks Fotografie_.jpg

No. 03

€ 1995

10 uur fotografie

450+ hoge resolutie en bewerkte foto’s in mijn stijl

2 mooie matte Hahnemuhle prints 20*25/30 cm

Linnen album 30*30 cm, 60 pagina’s

Bijpassende box voor album

kennismakingsgesprek

*exclusief reiskosten à € 0,35/km vanaf Bussum

 

Passen de pakketten niet helemaal bij jullie? Geen probleem. (Bijna) alles is mogelijk en ik maak graag een pakket dat helemaal bij jullie past.

LOVESHOOT

€ 250

Een leuke ontspannen shoot van anderhalf uur op een door jullie gekozen locatie. Het strand, de markt, jullie favoriete koffietentje op de hoek? Ik ben voor alles in!

We kunnen elkaar dan ook gelijk goed leren kennen vóór de bruiloft en jullie kunnen de foto’s misschien gebruiken voor een originele aankondiging dat jullie de grote sprong gaan wagen.

De 25+ stijlvol bewerkte foto’s ontvangen jullie in digitaal in hoge resolutie.

Als jullie een trouwreportage boeken, krijgen jullie 25% korting op deze shoot.

En als jullie helemaal geen trouwplannen hebben, maar wel smoorverliefd zijn? Dan kunnen we ook op pad en deze mooie periode in jullie leven vastleggen.

Kom maar op met jullie idee!

*exclusief reiskosten á € 0,35/km vanaf Bussum


De mooiste foto’s die ik van jullie maak laat ik heel graag zien aan iedereen op mijn instagram account of op mijn website bijvoorbeeld. Soms doe ik ook mee aan wedstrijden en misschien wel met die supergave foto van jullie!

Als jullie dit niet willen, laat me dat dan van tevoren even weten. Ook daar heb ik begrip voor.

Gaan we met elkaar in zee, dan gelden de algemene voorwaarden en eventueel de aanvullende bruidsfotografie voorwaarden.