Terry

Portret

Terry

Portret

portret

Terry

Terry en ik kennen elkaar al heel lang. Vanaf haar geboorte om precies te zijn. Terry is de middelste van mijn drie dochters en de oudste van een eeneiige tweeling.

Tijdens mijn leerproces over fotografie, probeerde ik ‘natuurlijk’ mijn dochters te fotograferen en dat leidde, toen ze kleiner waren, soms tot irritaties bij hen. Nee! Mam, niet weer! Daarom ben ik zo blij dat, nu ze alledrie volwassen zijn, ik ze nog mag fotograferen en dat ik het niet compleet verpest heb met mijn drive om te leren.

Terry houdt van een goede wandeling op mooie plekken. De rust, beweging en de natuur. Een prima combinatie voor ons allemaal denk ik. De dag dat we afgesproken hadden leek een prachtige avond te worden. Snel een homemade maaltje in de tuin en na een kort ritje met de auto, het bos in. Fantastisch dat je zulke mooie plekken werkelijk om de hoek van je huis hebt.

Camera, lenzen, een extra jurkje onder de arm. Het zonnetje aan de hemel en een goed humeur en wandelen maar. Een heerlijke avond en de ideeën en inspiratie voor de foto’s ontstonden, zoals eigenlijk altijd, vanzelf. Door te kijken wie er voor mijn camera staat, wie ze zijn en in de omgeving speuren naar mooie plekjes, maken we samen het verhaal.

En we hebben ouderwets gelachen. Al met al een heerlijke avond om nooit te vergeten. Dankjewel Terry!


Fotoshoot in het bos door Corina Bouweriks
Brand portret maken in het bos door Corina bouweriks
Portretshoot voor je branding en website door Corina bouweriks
Portretfoto laten maken door Corina bouweriks
Portretserie in zwartwit familieportret door Corina Bouweriks
Leuke fotoshoot in het bos door Corina Bouweriks
Portretsessie fotograferen in bos Hilversum door Corina Bouweriks
Ontspannen familiefoto's laten maken in Hilversum Corina Bouweriks
Hippe foto's voor je Instagram of website op locatie door Corina Bouweriks
Mooie portretten voor je Instagram door professionele fotograaf in Bussum Corina Bouweriks