Love on Ibiza | Sara & Barry

Er waren eens drie nichtjes op Ibiza. Jong en avontuurlijk ontdekte zij dit prachtige eiland. De zon, zee, strand, feesten, eten en nog veel meer. Drie weken om nooit meer te vergeten en regelmatig komen de verhalen weer op tafel en worden er tranen met tuiten gelachen om die drie gekke, wilde meiden van toen.

Jaren later en een generatie verder krijg ik de vraag van de dochter van één van mijn nichtjes of ik haar bruiloft wil fotografen. Op Ibiza! Nou, daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Natuurlijk! En wat een bijzondere ervaring bleek dit te worden. Oude en nieuwe herinneringen liepen door elkaar. Familie en oude bekenden en nieuwe, mooie en lieve mensen leren kennen. Drie hele dagen samen de liefde vieren.

De camera heb ik geen moment neer kunnen leggen. Alles voelde als leven en liefde. De gasten die hun ontbijtje nuttigen in de ochtendzon, het bruidspaar in hun prachtige kamer, een romantische diner bij kaarslicht, zeilend met een DJ aan boord naar Formentera, de ceremonie afgelegen hoog boven de zee, met uitzicht op de Es Vedra tijdens de ondergaande zon.

Een waar sprookje, zowel eenvoudig en Hollands gezellig, als over de top. Ik ben Sara & Barry zo dankbaar dat ik deze ervaring heb mogen meemaken, als fotograaf, maar zeker ook als mens en wens deze twee bijzondere mensen een prachtig en gelukkig leven toe samen.