Client Gallery Help

Favorieten

Alle foto's die je met een hartje markeert, vind je terug onder het hartje in de rechter bovenhoek van de gallery. Nadat je het email adres dat is gekoppeld aan jouw gallery hebt ingevuld, zie je de opties om te delen en te downloaden.

Je favorieten delen


Door te klikken op het 'share'-icoontje zie je de volgende mogelijkheden om te delen:


Email favorites: Met deze optie kan je de lijst met favoriete foto's emailen naar specifieke email-adressen, zoals familieleden & gasten van jullie bruiloft bijvoorbeeld.


Send to photographer: Gebruik deze optie in het geval je een favoriete lijst hebt gemaakt voor bijvoorbeeld jullie album of prints.


Get link: Hiermee ontvang je een directe link naar je favorieten, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken in een email die je zelf aan al je gasten van je bruiloft wilt sturen .

Je favorieten downloaden


Klik op het Download icoontje rechtsboven om de download opties te zien.

Je wordt dan doorgeleid naar de downloaod pagina, waar je na het invullen van je email-adres en de eventuele PIN, de download kunt starten.

Wat is het Help Panel?


Het Help Panel bevat video uitleg en antwoorden op algemene vragen voor elk onderdeel. Je vindt hier stap-voor-stap instructies, zoals foto's downloaden en een favorieten lijst aanmaken.


Deze informatie kun je vinden door op het Help icoontje in de navigatie balk te klikken.


Follow me on Instagram