Weddings


Een nieuw hoofdstuk in jullie leven gaat beginnen. Samen, écht samen. Een commitment voor het leven. Iedereen mag weten dat julie voor elkaar gekozen hebben. Gefeliciteerd!

En dat gaan jullie vieren. Met een groots feest of heel intiem. De mensen die voor jullie belangrijk zijn, zijn er in elk geval bij of misschien wel gewoon met zijn tweetjes.

Hoe jullie trouwdag er ook uit gaat zien. Bijzonder is het in elk geval. Een speciale dag, die je niet meer gaat vergeten en ook niet wílt vergeten. Hoe mooi is het als jullie later, als twee mooie oude mensen, omringd door misschien wel kinderen en kleinkinderen, dat mooie album er nog eens bij pakken op een stormachtige zondag en de verhalen, emoties en tranen van geluk de revu passeren. Dat jullie kunnen lachen om de gekke kapsels die we toen hadden en zien hoe klein je nichtje nog was.

Dat is waar ik jullie bij kan helpen. Het vastleggen van het verhaal, die bijzondere dag. Jullie en jullie gasten. De details waar zoveel aandacht aan besteed is. Ik probeer me vooral te verplaatsen in jullie vanachter mijn camera, mee te kijken en te voelen en dat in beeld brengen.

Elke bruiloft is anders! Unieke mensen, vrienden en familie. Hoe klein of hoe groot het verhaal of de dag ook is. Een festivalbruiloft, avontuurlijk, klassiek, binnen of buiten. Ook jullie liefdesverhaal mag en moet verteld worden en bewaard blijven.

Meer informatie kun je hier vinden.